EVENIMENT
29.05.2019

Vino să testezi noua ŠKODA SCALA pe Drumul Curajului!

Un drum care începe duminică, 16 iunie 2019, de la ora 10.00 la Iulius Mall Suceava, și care te poate conduce către o viață nouă, deschisă spre cât mai multe dintre pasiunile și planurile tale de suflet.
LANSARE SCALA

ŠKODA SCALA reprezintă un început: curajoasă, cu un design remarcabil, este mașina compactă cu cel mai mare ecran pentru infotainment din clasa ei și cu soluții de conectivitate de ultimă oră.

Te va inspira și te va surprinde, oferindu-ți o vedere și mai cuprinzătoare asupra tuturor posibilităților care ți se deschid!

Vă așteptăm cu drag pregătiți cu:

  • patru mașini ŠKODA SCALA  pentru a fi admirate, dar și testate;
  • informații și consiliere, furnizate la pachet cu gustări, cafea, sucuri și fructe proaspete;
  • distracție pentru cei mici, care se vor bucura de un spațiu special amenajat pentru ei (șotron, foosball, desene pe asfalt, planșe de desenat, baloane de săpun etc.), dar și de prezența Clovnului BOBO;
  • concursuri cu premii pentru întreaga familie, dar mai ales pentru cei mici.
 

Clovnul BOBO vă așteaptă cu brațele deschise!

Garantăm distracție MAXIMĂ! 

DUMINICĂ, 16 iunie 2019 - de la ora 12.00 la ora 14.00

ŠKODA SCALA

Fă pasul!

ANUNȚ IMPORTANT pentru dumneavoastră

Vă facem cunoscut pe această cale faptul că pe întreg parcursul evenimentului “ŠKODA SCALA - Drumul Curajului” se vor face preluări de imagine și sunet care pot fi postate pe pagina de Facebook a companiei noastre sau care pot face parte din alte acțiuni publicitare desfășurate de către compania noastră, prezente sau viitoare.

Participarea dumneavoastră sau a copiilor dumneavoastră atrage automat prezumția că vă dați acordul pentru utilizarea materialelor captate de către ADRIA SRL.

Totuși, dacă NU doriți ca imaginea sau vocea dvs./ copiiilor dvs. să fie utilizate în astfel de scopuri, aveți dreptul să ne solicitați acest lucru în orice moment, fie în momentul desfășurării evenimentului, fie la sediul ADRIA SRL sau pe e-mail-ul protectiedate@autoadria.ro.