SFATURI
01.01.2020

De ce să alegeți piesele originale Volkswagen?

Originalul asigură mobilitatea.
Grila VW 716x477

Originalul asigură mobilitatea.


În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de piese originale Volkswagen vă oferă oricând, soluția potrivită pentru orice situație.  

Furnizarea de piese originale VW (Genuine Parts Supply) - susține procesul nostru logistic general. 410.000 de piese originale Volkswagen vă stau la dispoziție în mod constant. Nu permiteți niciun compromis în ceea ce privește mobilitatea dumneavoastră și profitați de sistemul nostru excelent de furnizare de piese auto VW originale.

Dacă o piesa necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la locația în care vă aflați, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, aceasta va fi livrată cât mai rapid posibil. Astfel vă putem asigura ca piesele auto originale VW sunt mereu disponibile la timpul potrivit și la locul potrivit. Asigurând accesul rapid și permanent la piese VW originale, eliminăm timpii de așteptare mari și reducem la minimum perioada în care autovehiculul dumneavoastră se găsește în service.

Citiți mai mult despre fiecare categorie de piese.