Ofertele noastre actuale

Gasiti autovehiculul dumneavoastra, asa cum vi-l doriti

Sunteti in cautarea unui autovehicul nou si nu stiti care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra? Aplicatiile noastre va sprijina in cautarea autovehiculului dumneavoastra, exact asa cum vi-l doriti.

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

KAROQ

NOUA ŠKODA KAROQ

De la prima privire este evident că ŠKODA KAROQ este o maşină absolut nouă. Cu De la prima privire este evident că ŠKODA KAROQ este o maşină absolut nouă. Cu designul său emoţional şi dinamic şi cu numeroasele sale elemente cristaline, acest model este cel mai recent reprezentant al noului limbaj de design al mărcii ŠKODA. Fiind o adevărată ŠKODA, KAROQ oferă spaţiu excepţional, noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi, pentru prima dată la o ŠKODA, un panou de bord digital. Motoarele variaza, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 140 kW (190 CP).

Afla mai multe
Infotainment

Infotainment

Vă oferim informații complete despre serviciile și produsele necesare pentru actualizarea și întreținerea sistemelor infotainmentale ale vehiculelor ŠKODA. Interfața prietenoasă vă va duce rapid și rapid la funcții cum ar fi hărțile de navigație și alte actualizări de software, o listă de dispozitive mobile compatibile sau contul pentru menținerea datelor de conducere.

Afla mai multe